Diensten

Ons administratiekantoor richt zich specifiek op de Midden en KleinBedrijf (MKB). Wij kunnen voor uw bedrijf de administratie gaan bijhouden. Het is mogelijk dat wij een online boekhoudprogramma gebruiken, zodat u op elk moment inzage heeft in uw gegevens. Andersom kan ook dat u zelf als zzp-er de boekhouding doet en dan kijk ik over uw schouder mee. De zpp-er kan natuurlijk wel z’n eigen administratie verzorgen, maar uitbesteden is meestal voordeliger. Tenslotte kunnen wij ook de salaris administratie voor u verzorgen. We hebben expertise in huis waarmee mijn dienstverlening u geld bespaart, zodat mijn kosten grotendeels weer terug verdiend worden. Zie de verschillende regelingen die voor u van toepassing kunnen zijn op deze website.

Win win situatie

De belangrijkste vraag is: wat levert een boekhouder mij op in plaats van te vragen wat kost die boekhouder mij. Dit is een geheel andere vraagstelling. Op die manier ontstaat een win-win situatie voor zowel de zzp-er als voor mijn administratiekantoor. Wij kunnen de administratie bijhouden en daaruit zullen we dan de aangifte omzetbelasting verzorgen. Tenslotte zullen we ook de aangifte inkomstenbelasting verzorgen. Wanneer u een partner heeft, dan zit die aangifte inkomstenbelasting bij de prijs inbegrepen.

Tarieven

Om u een indruk te geven van onze tarieven staan er twee voorbeelden uitgewerkt onder het kopje tarieven. Wij werken met vaste tarieven, zodat wij transparant zijn naar elkaar toe. Tevens weet u gelijk hoe groot onze rekening is en wat je daarvoor mag verwachten. Graag komen wij kennis maken met uw bedrijf en onder het kopje “contact” kan u aan ons uw gegevens mailen. Dan nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek.