06-20020651

info@aacvandervoorden.nl

Hellendoornse Weg 10 A

8148 RH Lemele

8:30 - 17:00

Maandag tot Vrijdag

Tarieven Administration and Consultancy

Mijn bedrijf hanteert vaste tarieven per boekjaar, zodat we transparant zijn naar u toe qua kosten. Starters krijgen van ons een korting van 25% op het normale vaste tarief voor het eerste boekjaar en ze krijgen begeleiding in hoe ze hun financiën van hun bedrijf het beste kunnen regelen. Op die manier is de kans groter dat uw bedrijf een succes gaat worden. Op regelmatige basis zal ik naar u toe komen om de zaken met u te bespreken. Deze reiskosten zijn bij de prijs inbegrepen. Daarom vind ik het niet belangrijk waar een ondernemer gevestigd is, aangezien afstand voor mij geen probleem is.

Tarieven voor starters

Stel een starter meldt zich bij mij aan. Dan rekenen wij het eerste boekjaar een vast tarief van 675 euro’s exclusief btw. Voor dat bedrag wordt de aangifte omzetbelasting per kwartaal en de aangifte inkomstenbelasting verzorgd. Tevens verzorgen we de aangifte inkomstenbelasting van de eventuele partner van deze starter, aangezien die zelf aangifte moet doen. Tenslotte begeleiden we de starter met hun vragen en adviezen om het bedrijf tot een succes te maken. Het tweede boekjaar rekenen we dan 900 euro’s exclusief btw.

Tarieven voor ondernemers

Stel een ondernemer meldt zich bij mij aan die al een aantal jaren bestaat. Vaak heeft zo’n ondernemer een Holding opgericht met daaronder één of meer werkmaatschappijen. In deze situatie kom ik eerst inventariseren voordat ik een offerte uitbreng. De prijs die wij rekenen hangt nu af van het aantal facturen, omzet en de structuur van het bedrijf. Ook hierbij hanteer ik vaste tarieven om transparant te zijn naar elkaar toe qua kosten. Een richtlijn hierbij is dat mijn kosten ongeveer 1 á 2 % zijn van de jaar omzet. Als u wilt weten wat ons bedrijf voor u kan betekenen, dan kom ik graag kennismaken en kan ik inventariseren welke activiteiten door mijn bedrijf verzorgd kunnen worden. Op grond daarvan breng ik een offerte uit en zie ik met vertrouwen uw reactie tegemoet.