Starters

Startende ondernemers zijn vaak niet goed op de hoogte van alle rechten en verplichtingen die het ondernemen met zich meebrengt. Wij wel. Dat is een van de redenen waardoor wij startende ondernemers goed op weg kunnen helpen.

Wij vinden het belangrijk dat starters nog meer aandacht krijgen dan ondernemers die al jaren bezig zijn. Hierdoor willen wij startende ondernemers de begeleiding geven die zij nodig hebben. Wij nemen uw administratie uit handen. Ook adviseren wij u in fiscale zaken en vraagstukken bij uw bedrijfsvoering.

Zo zijn er nog vele mogelijkheden om startende ondernemers bij te staan. Dit doen wij op een informele maar professionele wijze. Meer informatie kunnen wij u geven tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Tot slot hanteren wij speciale tarieven voor starters, zodat wij van te voren een vaste prijs afspreken met ze en daardoor minder voor verrassingen komen te staan. Zeker in de opstartfase heeft een starter veel kosten en wij geven ze dan wat meer lucht door tegen een sterk tarief te bemiddelen.